Steve Sanders
Ian Andrew Ziering, født 30. marts 1964
Følg Ian på Facebook
Følg Ian på Twitter

Steve bliver hurtigt venner med Brandon og var på et tidlgere tidspunkt, inden serien tog sin start, kæreste med Kelly. Steve er adopteret af tv-stjernen Samantha Sanders og hendes mand Rush. Han finder dog senere ud af, at Rush er hans biologiske far, mens hans biologiske mor var en servitrice i New Mexico, som døde ikke længe efter han var blevet bortadopteret.

Steve er en festelskende atlet og havde en kort romance med Celeste, som han havde mødt i et tv-show. Det samme har Steve som voksen et seriøst forhold til Clare Arnold og Janet Sosna, som han bliver gift og får pigen Madeline med. Efter dette bliver han hjemmegående-husfar.

Udenfor serien skulle Ian Andrew Ziering være en rigtig god ven og humørspreder, hvilket figuren Steve også afspejler meget godt.

November 2017
Ian Ziering har medvirket i enkelte film og tv-serier men også forsøgt sig som instruktør af kortfilm. Ligesom Jennie Garth har også han været en tur omkring den amerikanske udgave af ‘Vild med dans’. I 2002 blev han skilt fra den tidligere Playboy-model Nikki Ziering, men han fandt kærligheden igen i sit nuværende ægteskab med sygeplejersken, Erin Ludwig.