Donna Martin
Tori Spelling, født 16. maj 1973
Følg Tori på Facebook

Donna er i første sæson, præsenteret som Kellys bedste ven og hun bliver senere også ven med Brenda. Hun opdager i high school, at hun har indlæringsproblemer.

Donnas første rigtig kæreste er David Silver. Efter at have været sammen i nogle måneder, forsøger David at få Donna til at gå i seng med ham. Hun tilstår og siger, at hun er jomfru og at hun vil vente, til hun bliver gift.

Det følgende år begynder Donna at komme sammen med Ray. Det er først da hun finder ud af, at han var hende utro med Valerie, at hun forlader ham. Donna begynder nu at komme sammen med Joe Bradley.

Donna hjælper David, da han får diagnosen manisk depressiv. David bliver kort også indlagt på hospitalet. På deres dimissionsaften, fortæller Donna til David, at hun er klar og efter mange års venten, går de i seng sammen.

Ikke længe efter flytter de sammen. Men da David bruger en check i Donnas navn, bliver hun vred og slår op. Hun starter sin egen tøjbutik og begynder et længerevarende forhold med Noah, men forholdet slutter og hun kommer tilbage til David, der ikke længe efter frier til Donna, og de bliver gift i seriens allersidste episode.

November 2017
Tori Spelling fik i 2017 sit femte barn sammen med skuespilleren Dean McDermott, som Tori har været gift med siden 2006. Tori Spelling har ved siden af sin karriere inden for tv også designet smykker, og i 2008 udgav hun sin selvbiografi, som nåede toppen af New York Times’ bestseller-liste.

Siden ‘Beverly Hills 90210’ har skuespillerinden medvirket i en håndfuld tv-serier og tv-film. Tori Spelling var også på besøg i Danmark i 2016, hvor hun fejrede sin 43-års fødselsdag og deltog i flere events. Torri Spelling skulle have udtalt, at hun er vild med Danmark og godt kunne finde på at flytte til Danmark.