Nat Bussichio
Joe E. Tata, født 13. september 1936
Død: 25. august, 2022 (85 år)

Nat er ejeren af caféen Peach Pit og agerer ofte som far og som moralfortaleren for hele gruppen, måske mest for Brandon, der er en meget loyal medarbejder i de første sæsoner af serien.

Nat havde også før arbejdet som skuespiller. Han får et hjerteanfald, og alle frygter at Peach Pit må lukke. Brandon ofre meget af sin tid på caféen, mens Nat kommer sig. Peach Pit bliver reddet, da Dylan køber Nats fætters andel.

Senere vender Nats kærlighed og tidligere kæreste, Joan Diamond tilbage, som han ikke har set i to årtier. Joan bliver gravid og hun og Nat bliver forlovet.

Fødslen går i gang midt i bryllupsceremonien og da de når hospitalet, insisterer Joan på, at få sagt deres bryllupsløfter til hinanden, inden de komme ind på fødestuen.

Valerie Malone
Tiffani-Amber Thiessen, født 23. januar 1974
Følg Tiffani-Amber på Twitter

Valeries familie var naboer til familien Walshs hjemme i Minnesota. Der har i mange år været problemer i Malone-familien, mest i det skjulte, indtil Valeries far bliver fundet død på deres badeværelse efter et selvmord med et skud gennem hovedet. Dette førte til at Valerie flyttede til Beverly Hills for at bo hos Walsherne.

Valerie kom ind i gruppen som den naive, men sjove, unge kvinde. Valerie begynder hurtigt at få flere romantiske forhold, hvilket fører til mange situationer, fordi de mandlige medlemmer af gruppen hurtigt bliver tiltrukket af hende. Det starter med at Valerie dater Steve, mens hun går i seng med Dylan.

Kelly opdager Valeries fortsættende affære med Dylan, mens hun dater Steve, og mens de andre medlemmer giver Valerie en chance til, fortsætter Kelly og Valerie som ærkefjender gennem hele serien.

Senere flytter Valerie hjem til sin mor. Hun dukker dog op igen i sidste episode, hvor hun ankommer i tide til at redde Donnas kedelige polterabend. I sidste episode kommer det også frem, at Valerie har et seriøst forhold hjemme i Buffalo og at hendes forhold til sin mor er blevet bedre og at de nu går i terapi sammen.

Jesse Vasquez
Mark Damon Espinoza, født 24. juni 1960

Jesse var jurastuderende på UCLA og havde et deltidsjob som cateringbartender. Det var på et sådant job, ved Jim og Cindy Walshs 20-års bryllupsdagsfest, at han mødte Andrea.

De begynder at komme sammen, og Andrea finder snart ud af, at hun er gravid. Hun vil egentlig have en abort, men ændrer mening.

Hun og Jesse bliver gift ved en lille ceremoni. Deres datter, Hannah Zuckerman-Vasquez, blev født 2 måneder for tidligt, men overlevede.

Jesse og Andreas ægteskab lider under deres forskelligheder, mest under den religiøse forskellighed mellem jødiske Andrea og katolske Jesse

Samtidig ender de begge med at være hinanden utro – Andrea med en gift student Peter, og Jesse har et on-night-stand med en anden jurastudent ude i byen.

De bliver kort separereret og prøver at gøre det bedre. Jesse får et stipendium til “Yale Law School” og, efter at Andrea er kommet med i Yales undervisningsprogram, flytter familien til Connecticut.

I 1998, hvor Andrea vender kort tilbage til Beverly Hills, fortæller hun resten af gruppen, at hun og Jesse skal skilles.

Ray Pruit
Jamie Walters, født 13. juni 1969

Ray Pruit er bygningarbejder da han møder Donna og Clare i interviews til et indslag på CUs tv-kanal. Han er en opkommende sanger og sangskriver, som optræder ved flere lejligheder i After Dark.

Ray bliver kæreste med Donna og seksuelt involveret med Valerie, idet han er frustreret over Donnas jomfrulighed.

Han begynder at blive voldelig overfor Donna og forfølger hende efter de slår op. Ray kommer i terapi. Han finder en anden kæreste og bliver til sidst gode venner med Donna.

Susan Keats
Emma Caulfield, født 8. april 1973
Følg Emma på Twitter

Susan Keats er redaktør på “California University”s skoleblad, hvor hun også bliver kæreste med Brandon. Hun er selverklæret feminist og havde svært ved at give slip på sin ekskæreste Jonathan Caston – med hvem hun også får foretaget en abort.

Susan vandt senere en pris for hendes artikel om retten til at vælge. Da hun får tilbudt job i Washington D.C., for at arbejde på Clinton/Gore-præsidentkampganen slår Brandon op med hende, selv om hun insisterer på at han kan tage med og gøre sin egen karriere.

Bruddet mellem Susan og Brandon går dem begge meget på. Brandon har svært ved at tilgive hende, da han tidligere, for hendes skyld, havde opgivet at flytte til et attraktivt job.

Susans argument var, at hendes nye job normalt var uopnåeligt og at han sagtens kunne finde andet i Wasington. Det ville Brandon ikke, og afskeden blev derfor også lidt kold.

Clare Arnold
Kathleen Robertson, født 8. juli 1973
Følg Kathleen på Twitter

Clare Arnold skulle egentlig have været en klog rebelske pige, som skulle være meget skør, men det ændrede sig senere til at være en mere neurotisk pige i hendes senere sæsoner i serien.

Clare blev præsenteret som tredjeårselev i high school og som datter af rektor på “California University”, hvor resten af gruppen er førsteårselever.

Hun forsøger at komme tættere på Brandon, men det mislykkedes, inden hun finder sammen med David. Efterfølgende dater hun Steve.

Deres forhold er en del turbulent, blandt andet på grund af hans umodenhed og hendes generalle afvisende attitude overfor ham.

Efter de ældre venners dimission fra college, beslutter Clare at flytte til Paris med hendes far. Steve vil ikke forlade Los Angeles, så de slår op.

Carly Reynolds
Hilary Swank, født 30. juli 1974
Følg Hilary på Twitter

Carly møder først Steve ved en fodboldkamp, hvor Kellys lillesøster Erin spiller med. Han kritiserer hende for at være overbeskyttende overfor sin søn Zach, fordi hun skældte ham ud for at være for voldsom. Han gør dog det hele værre, da en konflikt mellem Carly og hans date gør, at Carly bliver fyret fra sit job som servitrice.

De begynder at komme sammen, men kun kort af Carlys far får et hjerteanfald og hun beslutter at flytte tilbage til Montana med sin søn. Steve fortæller senere Brandon, at hun var hans stor kærlighed og at han skulle være flyttet til Montana med hende.

Carly skulle i øvrigt have været med i længere tid, men seerne var ikke meget for hende og hun blev skrevet ud. I stedet blev Hilary Swank en succesfuld filmskuespillerinde, der som en af de eneste, der nogensinde har vundet 2 Oscars i “bedste skuespiller”-kategorien.

Noah Hunter
Vincent Young, født 6. juni 1964
Følg Vincent på Twitter

Noah møder gruppen til Donnas mode-fotoshot på Hawaii i begyndelsen af 8. sæson. Han tager med til Beverly Hills 90210 og arbejder som bygningsarbejder og senere i After Dark.

Han er søn af en rig oliesheik, men fortæller det ikke til nogen, før Brandon selv finder ud af det. Han har haft det svært i sit liv og har dårlig samvittighed over at have kørt fuld i bil og derefter være involveret i en bilulykke, der koster hans daværende kæreste Beth, livet.

Noah bliver hurtigt kæreste med Donna og senere Valerie. Han føler ikke, at han er god nok for sin far og har flere opgør med sig selv over dette. Hans far begår til sidst selvmord og han bliver efterfølgende afhængig af alkohol.

Janet Sosna
Lindsay Price, født 6. december 1976

Janet får arbejde på Steve Sanders og Brandon Walshs avis The Beverly Beat, som journalist. Steve prøver flere gange at komme tættere på Janet, men tager mange forsøg, inden hun slår til. Janet er med til at gøre Steve den ansvarsbevidste og modne mand, han bliver i slutningen af serien.

Janet og Steve begynder at komme sammen og Janet bliver gravid. Deres lille datter, Madeleine, er meget lille og må ligge i kuvøse noget tid. Steve bliver efterfølgende hjemmegående far, mens Janet går på arbejde.

Gina Kincaid
Vanessa Marcil, født 15. oktober 1968
Følg Vanessa på Twitter

Gina er ikke blevet nævnt tidligere, inden hun kommer ind i serien. Hun er bitter over sin barndom som en fattig pigeog føler sig mindre værd end sin rige og perfekte kusine.

Donna opdager gennem internettet, at hendes egen far John Martin, også er Ginas biologiske far. Dr. Martin havde en engangsaften med sin kones søster.

Gina kæmpede med sandheden, men hun og Dr. Martin finder ud af det. Kort tid efter dør Dr. Martin af et hjerteanfald, som gruppen og Felice og Donna giver Gina skylden for.

Efter begravelsen, hvor hun i kirken, holder en meget følelsesladet tale, da den sørgende Donna ikke kunne, blev Gina accepteret af Felice og Donna og hun beslutter derefter at forlade Beverly Hills.

Hun og Dylan havde planlagt at forlade byen sammen, men Dylans hjerte var ikke med på ideen og Gina blev ikke særlig skuffet, da han brød deres planer og blev i Beverly Hills.

Gina medvirker ikke mere i serien efter denne episode, men det bliver nævnt, at hun får et job på en kabeltv-sportskanal.

Matt Durning
Daniel Cosgrove, født 16. december 1970
Følg Daniel på Twitter

Matt arbejder som advokat, ovenover Kelly og Donnas tøjbutik. Han bliver først kæreste med Kelly og senere forlovet i seriens sidste sæsoner. Uvidende forsvarer han Kellys voldtægtsmand i en tyverisag.

Matt er hemmeligt gift med en psykisk syg kvinde, mens han boede i New York. Hun opsøger ham og de bliver efter nogle snakke skilt med Kelly klar til at tage over.

Matt er ved et “uheld” Kelly utro på en motorcykeltur med Dylan, mens han var påvirket af LSD, men hun tilgiver ham.

Forlovelsen med Kelly bliver dog til sidst afbrudt, da Kelly beslutter, at hun elsker Dylan, og derfor ikke vil giftes eller flytte til Seattle med ham.