Emily Valentine, spillet af Christine Elise

Emily løber ind i både Dylan og Brandon på sin første dag på West Beverly High School. Brandon blev betaget af hende, selv om hun voldte store problemer undervejs. Møder senere Brandon i San Francisco, før hun flytter til Frankrig.

Brooke, spillet af Alexandra Wilson

Brooke spillede i starten op til Steve, men efterhånden blev hun mere og mere glad for Brandon. De mødtes i sommerferien men måtte til sidst skilles, fordi meningerne blev for forskellige.

Nikki Witt, spillet af Dana Barron

Kæreste med Brandon i high school. Nikki flirtede også med David Silver, mens Donna var i Paris, men hun bliver efterfølgende venner med resten af gruppen. Hun havde en voldelig ekskæreste og flyttede tilbage til San Francisco, efter at være blevet gode venner med sin forældre igen.

Celeste, spillet af Jennifer Grant

Celeste og Steve Sanders finder sammen på college, men Steve kunne ikke holde sig i skindet og var utro. Senere fandt Steve og Celeste sammen i et lille øjeblik igen, inden Celeste længere henne i serien blev gift med en søofficer.

Tracy Gaylian, spillet af Jill Novick

Nyhedsoplæser på CUs tv-stadion, men Brandon slår op med hende, da han indser sine sande følelser for Kelly. Gruppen møder hende senere på deres tur til Hawaii og finder ud af, at hun er forlovet.

Emma Bennett, spillet af Angel Boris

Hun blev hyret af Brandon til at arbejde for Beverly Beat som forfatter. Det udarter sig og ender med en affære med Brandon. der midlertidigt måtte afbryde forholdet med Kelly, da hun blev konfronteret med sandheden.

Stuart Carson, spillet af David Gail

Brendas rige kæreste, som hun møder kort efter, hun er startet på college. Han frier til Brenda kort efter deres møde og de bliver næsten gift i Las Vegas, men bliver standset af både deres venner og dem selv. Brenda slår senere op med ham, da hun indser, at hun stadig elsker Dylan.

Joe Bradley, spillet af Cameron Bancroft

Han beskytter Donna Martin mod Ray Pruit. Joe får konstanteret en hjertefejl, der går at han bliver nødt til at opgive sit footballhold. Han respektere Donnas jomfrulighed, frier til hende, men hun siger nej, og han vender hjem til sin hjemby i Pennsylvania.

Antonia Marchette, spillet af Rebecca Gayheart

Datter af mfiaen Anthony Marchette. Hun er kæreste og bliver senere gift med Dylan, som egentlig først brugte hende til at komme tættere på hendes far. Antonia blev skudt og dræbt af en skytte, som var hyret af hendes far, i stedet for Dylan.

Colin Robbins, spillet af Jason Wiles

Colin er en New York-kunstner og ekskæreste til Valerie. Han møder Kelly under et ophold i byen. Colin har et kokain-problem og trækker Kelly ind i det. Han bliver sporet og sendt to år i fængsel for at have været i besiddelse af stoffer og for at modsætte sig anholdelse.

Camille Desmond, spillet af Josie Davis

Camille får arbejde i Donna og Kellys tøjbutik. Hun begynder at komme sammen med David og bliver hans sidste kæreste, inden han indser sine sande følelser for Donna. Donna fyrer Camille, fordi det er for hårdt for hende at se Camille og David sammen, men Camille forstår og de skilles i venskab.