Bedste afsnit

I 1. sæson skulle Brenda gøre Brandon en tjeneste og spillede helt eminent rollen som servitrice Laverne i After Dark. Brenda klædte i det hele taget serien godt, inden hun fra femte sæson forlod den.

Forholdet mellem søskende- og tvivillingeparret Brenda og Brandon byggede på et godt venskab. Det samme mellem Brandon og Andrea. Specielt efter Andrea havde mødt Jesse, hvor deres ægteskab ikke altid hang lige godt sammen.

Eller i forholdet mellem Brandon og Nat, hvor Brandon ville gå gennem ild og vand for at redde Peach Pit After Dark, mens Nat var indlagt på hospitalet med et hjerteanfald.

Serien byggede på flere roller som kom til undervejs. Clare meldte sig for alvor ind i Tenderheart episoden med Steve, hvor det hele kulminerede med godt skuespil til sidst i afsnittet.

Brandon havde mange kærester. En af de bedste præstationer blev spillet af Susan, da hun på sin helt egen facon fik krammet på Brandon. Specielt optrækket til deres første kys bærer humor og klasse med sig.

Den bedste og mest rigtige kæreste til Brandon er Kelly. Det blev dog kun lige ved og næsten. Dels fordi Kelly ikke helt kunne glemme Dylan, og dels fordi at Brandon ikke kunne stå for fristelsen da lystige Emma bød sig til.

6. og 7. sæson overskygges af to afsnit, hvor først Dylan bryder sammen over at se sin nygifte kone ved en fejl blive skudt i et åben familieopgør. I sæson 7 får Kelly opbygget et godt og tæt forhold til aids ramte Jimmy, der til sidst måtte give op.

Ud over Jimmy og Antonia dør Scott tidligere i serien, da han ved et uheld skyder sig selv. Brandon mister også sin gode ven Josh, da han kører ud foran en lastbil, og der er også en episode hvor Peach Pit er vidner til en overdosis på toilettet.

Det mest rørende øjeblik er dog til sidst i serien, da Dr. Martin pludselig dør af et hjerteanfald. Både da det sker og i kirken er Donna og Felice meget påvirket af det. Dr. Martin når dermed ikke at se sin datter blive gift.

Afslutningen
Intet slår dog afslutningen. Efter alle de op- og nedture står Donna og David endelig overfor hinanden i kirken og lover hinanden. Smukkere bliver det ikke.