Brandon Walsh
Jason Priestley, født 28. august 1969
Følg Jason på Facebook
Følg Jason på Twitter

Brandon er den ældst fødte tvilling med Brenda. De er opvokset i Minneapolis, Minnesota. Som en del af Jims forfremmelse, flytter familien til Beverly Hills i 1990, hvor Brandon og Brenda starter på den lokale “West Beverly Hills High School”, hvor de møder deres fremtidige venner, Steve Sanders og Kelly Taylor.

I løbet af serien bliver Brandon noteret for at have et urimelig højt antal af forhold. Uheldigvis er hans dybeste kærlighed for Kelly, og det er over flere omgange til sidst tæt på at ende med et ægteskab, inden det alligevel blev afblæst i sidste øjeblik.

Branden, som generelt er en meget populær figur i serien, arbejder som redaktør på skolebladet og udvikler sig gennem serien til at forfølge drømmen som journalist. Han forlader serien mod slutningen og deltager i sidste afsnit kun over video.

November 2017
Jason Priestley giftede sig i 2005 med makeup artisten Naomi Lowde. Sammen har de datteren Ava Veronica og sønnen Dashiell Orson. Jasons store hobby er at køre racerbil. Men i 2002 kørte han galt med 290 km/t på Kentucky Speedway – en ulykke der kostede både brækkede knogler, skader i hoved og på rygsøjlen.

Af de gamle Beverly Hills-stjerner er Jason en af dem, der har mest liv i skuespil-karrieren i dag. I 2012 spillede han for tredje år i træk hovedrollen i tv-serien ‘Call me Fitz, lige som han i 2016 dukkede op i serien Private Eyes, som også bliver vist med danske undertekster på TNT.

Beverly-Hills-90210.dk er ikke storbruger på Twitter. Alligevel skal Jason Priestley roses for at være meget aktiv med svar på en masse spørgsmål. Jason taler aldrig selv om 90210, men han er stadig populær og får mange spørgsmål om serien, som også bliver besvaret. Ja, selv da Beverly-Hills-90210.dk sendte en personlig hilsen.