Brenda Walsh

Shannen Maria Doherty, født 12. april 1971
Død 14. juli 2024

Brenda har hun en forbudt romance med Dylan, som længe også har været i hendes veninde Kellys søgelys. Branda og Dylan bliver kærester, men det går ikke rigtig som det skal. Hun finder interesse i at være skuespiller. Instruktøren tilbyder Brenda et års skolegang på “Royal Academy of Dramatic Art” (RADA) i London. Inden turen tilbringer Brenda sin sidste nat sammen med Dylan. Hun fortæller ham, at hun ikke bliver i London for evigt, med hentydning til at hun gerne vil have et forhold med ham igen når hun kommer tilbage, men mere ser man ikke til Brenda.

Shannen Dohertys forlod ifølge rygtebørsen serien på grund af generelle vanskelige forhold til de andre skuespillere. Doherty var dog med i 10-årsjubilæet for serien, sammen med hendes kolleger.

Novemver 2017
Shannen Doherty er den mindst aktive af de gamle Beverly’er. Hun fik dog i 2012 sit eget reality-show, som fulgte forberedelserne til hende og hendes forlovede Kurt Iswarienkos bryllup. Dette reality-show, som hedder ‘Shannen Days’, kulminerede ved alteret i Malibu, hvor Shannen sagde’ ja’ til sit tredje ægteskab.

Shannen Doherty er den af Beverly’erne, der har klaret sig dårligst i den amerikanske udgave af ‘Vild med dans’, da hun blev stemt ud i første program i 2010.

Privat kæmper Shannon meget for dyrevelfærd. I 2016 blev hun ramt af kræft. Som en slags terapi og til hjælp for andre bruger hun Facebook til at fortælle om det med følelser og i billeder.

Beverly-hills-90210.dk sender alle de bedste tanker fra Danmark til Shannen.