Episoder / 1998-1999

239. Morgenen efter
Spændingerne mellem Brandon og Kelly stiger, da hun er tvunget til at stole på ham i en vigtig sag. Donna forsøger at hjælpe Noah med at slutte fred med sin far, da en familietragedie indtræffer og spolerer det hele. Og Sophie spiller op til Steve, samtidig med at hun lægger an på David.

240. Budgetnedskæringer
Efter at have aflyst deres bryllup står Brandon og Kelly over for en usikker fremtid, hvor de må omdefinere deres forhold. Samtidig får Valerie resultatet af sin hiv-test, og Steve falder for Sophia, der kun har øjne for berømmelse, rigdom – og David.

241. Forhandlers valg
Valeries mor skal giftes, og Valerie skal være forlover. Men det afholder ikke Valerie fra at prøve manden af. Samtidig har Sophie skumle planer med David, der får dårlig samvittighed over for Steve, der også er forelsket i Sophie. Noah, der er knust over sin fars selvmord, optræder yderst pinligt til en fest hos Donnas forældre.

242. Spørg ikke, fortæl ikke
Valerie kommer med en overraskende tilståelse over for sin mor. David og Sophie elsker med hinanden – direkte transmitteret på internettet! Kelly prøver at overtale Donna til at investere i en forretning – og Noah bliver anklaget for spirituskørsel.

243. Brandon forlader os
En epoke er slut. Brandon forlader Beverly Hills. Efter ni år i Beverly Hills er Brandon splittet mellem at blive hos sine venner eller tage til Washington D.C., hvor drømmejobbet venter. Samtidig forbereder Kelly sig på fremtiden og fejrer åbningen af sin og Donnas nye butik. Valerie, der over for sin mor har tilstået mordet på sin far, får alvorlig brug for advokatbistand. Derfor opsøger hun Matt.

244. Bekendelse
Da Noah fortsætter sin selvmordskurs, søger Donna støtte hos Matt. Valerie har besluttet at melde sig til politiet, men først vil hun holde en vild fest. Kelly bringer sig selv i fare, da hun vil hjælpe en ung kvinde med at slippe væk fra sin voldelige ægtemand. Sophie har øje for en rig fyr – måske vil David miste hende?

245. Du siger farvel, jeg siger goddag
Luke Perry er tilbage som Dylan McKay, mens det er Tiffani-Amber Thiessen sidste episode som Valerie. Dylan dukker uventet op på Thankgivingsdag efter tre års fravær. Donna introducerer sine venner for Gina Kincaid, der er hendes kusine – og professionel skøjter. Noah er måske skyld i en bilulykke, der koster en ung fyr livet. Noah kan ikke huske noget, fordi han var plakatfuld. Efter fire år i Beverly Hills, er det måske på tide, at Valerie finder nye græsgange.

246. Jeg er tilbage fordi
Dylan er vendt tilbage til Beverly Hills, og det stiller Kelly over for et svært valg: Matt eller Dylan. Kelly skal også tage en beslutning, der helt konkret handler om liv eller død. Imens bliver David anklaget for voldtægt, og Donna og Noahs forhold bliver sat på en alvorlig prøve.

247. Følgende valgmuligheder
Kelly er splittet i sine følelser for Matt og Dylan. Donna bliver venner med en ung pige, der har problemer, mens Gina rykker ind på Donnas “territorium”- snart har hun en ny fyr i sigte.

248. Marathon mand
Hele holdet tilmelder sig en konkurrence i maratondans. Gina og Donna opdager, om blod virkelig er tykkere end vand. Dylan bliver hjemsøgt af dæmoner fra fortiden.

249. Hvordan man kan være idioten kvinder elsker
Da Dylan finder ud af, at hans eks-kones grav er blevet flyttet til et hemmeligt sted, kaster han sig i armene på Gina og søger trøst i narkoens tåger. Gina presser Donna til det yderste, og Kelly vender al sin opmærksomhed mod Matt.

250. Prøvelser
Da Dylan er på jagt efter gangsteren Tony Marchette, fører hans narkoforbrug ham lige i fængslet. Donna og Noah holder en fest for Matt, men det er tæt på at ende i tragedie.

251. Tilbagetrækning
Donna er ikke alvorligt såret efter ulykken og tilgiver Dylan. Samtidig overtaler vennerne Dylan til at lade sig indlægge på et afvænningscenter, men Dylan tror, at han selv kan klare at kvitte stofferne. Kelly beskylder Gina og Matt for at være ansvarlige for Dylans problemer.

252. Jeg er gift
Matt flyver til New York for at besøge Lauren, som har tilbragt de sidste tre år på en institution for psykisk syge. Da Matt vender tilbage er det sammen med Lauren, men han er ikke meget for at introducere Lauren for Kelly. Samtidig ser David og Gina parret kysse hinanden på gaden.

253. Halshug St. Valentin
Selvom Matt elsker Lauren og føler sig forpligtet til at hjælpe hende, kan han ikke slippe Kelly. Donna bliver vred, da hun opdager billederne, hvor Noah og Gina kysser hinanden. Derfor indvilliger Donna i at optræde som Davids kæreste til et forretningsmøde. Steve er bange for, at han har fået hudkræft.

254. Overlevelses evner
Matt bliver knust, da han hører, at den medicin, som Lauren tager mod skizofreni tager livet af hende. Samtidig føler Dylan sig splittet mellem Gina og Kelly, der nu er fri på markedet. Hvem mon vinder hans hjerte? Donna har svært ved at tilgive Noah og opdager, at hun stadig har følelser for David.

255. Glider væk
Kelly og Dylan beslutter sig for at rejse til Mexico for at skaffe den vigtige medicin til Lauren. Kelly får dog snart kolde fødder over deres mission. Donna beslutter sig for at gå ud med David, der tilsyneladende ikke giver op. Donna kan nemlig ikke tilgive Noah, og hun har brug for tid til at tænke sig om. Imens skjuler Janet sit forhold til Steve for sin far, der kun er interesseret i, at hun går ud med japanske mænd.

256. Bobbi kæreste
Gina beslutter sig for at sagsøge Felice for 1.1 million dollars som erstatning for de penge, moderen mistede – og “svie og smerte”. Donna opsøger Noah for trøst, og Matt finder ud af, at Lauren har søgt om skilsmisse. Kelly prøver at holde sig fra Matt, men savner ham. Imens kommer Dylan ud for en ulykke.

257. The Leprechaun
Noah har pengeproblemer og står over for at måtte dreje nøglen om på Peach Pit/After Dark. Derfor overvejer han et tilbud fra en restauratør, der vil betale mere i leje end Nat. Dylan advarer ham mod at tage imod tilbuddet. Claudias visum er tæt på at udløbe, men David lover at hjælpe hende, så hun kan blive i landet.

258. Fortune Cookie
David og Claudia går videre med deres bryllupsplaner og prøver at dokumentere deres forhold for at undgå myndighedernes mistanke. Dylan arrangerer, at Kelly kan møde sin yndlingssanger, men så rykker Gina ind. Hun vil gøre Dylan jaloux. Imens er Matt bange for, at han har mistet Kelly.

259. Jeg nåede helt ud og fik fat i dig
Dylan tager sammen med Matt til en spillehal, hvor han hjælper Matt med en klient, som nægter at betale sin regning. Næste dag er Kelly, Gina, Matt og Dylan sammen i spillehallen. Her lider deres forhold skibbrud, da Kelly under en hypnotisørs optræden bliver spurgt, hvem hun gerne vil strande på en øde ø sammen med. Samtidig fortæller Donnas forældre hende, at de skal skilles.

260. Lokal helt
Kelly og Dylan løber ind i hinanden og drikker en kop kaffe sammen. Men uheldigvis bliver de snart involveret i et overfald, der ender med, at de to hjælper en gravid kvinde på hospitalet. Kelly udvælger Steve som helten for at skjule at de var sammen. Måske er det på tide, at Kelly og Dylan erkender, at det skal være dem? Men hvad så med Matt og Gina- der i øvrigt får et tilbud om at blive skøjte-kommentator.

261. Verdens ende som vi kender det
Da Kelly og Matt passer lille Erin, går de i seng sammen, efter Erin er blevet puttet. Men de er ikke klar over, at Mel og Jackie har installeret et kamera, som skal overvåge barnepigerne. Båndet ender ad omveje i hænderne på Dylan og Gina.

262. Hundens bedste ven
Dylan har et engangsforhold til en kvinde, da han skal bevise over for David, at han er kommet sig over Kelly. Donna føler sig splittet mellem Wayne og Noah, der ønsker, at de skal flytte sammen. På vej hen for at besøge Dylan, bliver Kelly overfaldet.

263. Agony
Kelly betror Dylan og Donna, at hun er blevet voldtaget. Samtidig holder hun afstand til Matt, hvilket får ham til at tro, at hun har noget kørende med Dylan. Matt har fået en ny klient, en mistænkt tyv, hvis rettigheder politiet har tilsidesat. Ingen er imidlertid klar over, at manden er identisk med den fyr, der har voldtaget Kelly.

264. Det er drengen
Kelly fortæller Matt om voldtægten. Og Dylan udlover en dusør på 100.000 dollars til den, der kommer med informationer, som fører til gerningsmandens anholdelse. Joe beder Matt om at hjælpe ham med at lægge sag an mod ordensmagten for politibrutalitet. Bagefter kigger Joe ind hos “Now Wear This”, hvor Kelly arbejder alene. Noah gør det forbi med Donna, og Gina fortæller David, at hun lider af bulimi.