David Silver
Brian Austin Green, født 15. juli 1973
Følg Brian på Twitter

David bliver i løbet af serien, stedsøster til Kelly, efter hans far gifter sig med hendes mor. Han er den yngste af vennerne. I high school er David et år bagefter de andre, da han er 1 år yngre, men han indhenter dem akademisk, ved at tage ekstra timer i løbet af sommeren, og han dimitterer med de andre.

David starter i high school med kun én ven, Scott. Han prøver at blive venner med resten af andetårseleverne. David bliver en del af gruppen, mens Scott beholder sin status som nørd, indtil han ved et uheld skyder sig selv i maven til sin egen fødselsdagfest.

David og Donna indleder tidligt et kæresteforhold. I løbet af serien har David problemer med alkohol og stoffer og det udvikler sig til nogle selvdestruktive handlinger som han har fra sin mor, der har en depression.

Efter at have dimitteret fra CU, køber David natklubben “Peach Pit After Dark”, men hans forretningsmæssig evner rækker ikke langt og klubben går næsten bankerot. Hans plan er efterfølgende at genoptage sin musikkarriere.

Han får først et job som musikanmelder, og efterfølgende skriver han reklamejingles, hvilket giver ham et job som radio-DJ. Mens han ikke er sammen med Donna, har han et forhold til flere gæstemedvirkende. Men Donna er hans livs kærlighed og i seriens sidste afsnit, bliver de gift.

November 2017
Brian Austin Green var kun 17 år da optagelserne til ‘Beverly Hills 90210’ startede. Her spillede han en karakter, som gerne ville producere musik og være dj – drømme som Brian Austin Green også forfulgte i sit virkelige liv. Han er stadig aktiv skuespiller, men er i dag nok mest kendt for at være gift med Transformers-baben, Megan Fox, som han venter barn med. Efter brylluppet med Megan Fox har Brian Austin Green flere gange beklaget sig offentligt, fordi parret ikke kan være i fred for paparazzi-fotografer.