Mrs. Yvonne Teasley, spillet af Denise Dowse
– Rektor på “West Beverly High”

Rektor på “West Beverly High”, som også giver gruppen moderlig råd en gang i mellem. Var med til Andreas afskedsfest, da hun skulle på “Yale University” og var med til Donnas polterabend i seriens sidste afsnit.

Arnold Morton Muntz, spillet af Ryan Thomas Brown

Muntz var ven af Steve, som han oprindeligt mødte som en del af KEG broderskab. Muntz dukkede op ved særlige begivenheder som fødselsdage, dimissioner, og bryllupper, og selv blev han også gift med Julie Muntz.

Scott, spillet af Douglas Emerson

Scott var bedste ven med David siden barndommen og blev betragtet af andre børn som en “nørd”. Han døde efter ved et uheld at have skudt sig selv på sin egen fødselsdag.

Henry Thomas, spillet af James Pickens Jr.

General Manager i Beverly Hills Beach Club, hvor Brandon har et sommerjob. De snakker godt sammen, selv om der er visse regler. Blandt andet skulle Henry altid have tid til at se Soap Opera.

Gil Meyers, spillet af Mark Kiely

AP-engelsk- og journalistiklærer på “West Beverly High”. Andrea beskylder Gil for at være mandschuvanistisk, da han forfremmer Brandon til skolebladredaktør. De bliver dog senere venner og Andrea og Brandon bliver co-redaktører på bladet.

John Sears, spillet af Paul Johansson

Den selvsikkere og frække John Spears var elev på California University, hvor han, Steve, og flere andre delte en prestigefyldt broderskab i KEG hause. John Sears spillede meget op til Kelly og kørte en magtkamp overfor Steve.

Cory Randall, spillet af Scott Paulin

Randall var sociologi professor med Brandon Walsh som en af hans elever. Randall og Brandon delte et høfligt forhold, men tingene begyndte at eskalere, da Brandon skulle undervise problembarnet og basketballspilleren D’Shawn Hardell, samtidig med at han begyndte at flirte med Randalls kone, Lucinda Nicholson.

Lucinda Nicholson, spillet af Dina Meyer

Lucinda var en gift med Cory Randall men blev alligevel romantisk involveret med Brandon. Hun var også en kulturel antropolog og var midt i at lave en dokumentarfilm om kvinder i kulturen.

D’Shawn Hardell, spillet af Cress Williams

D’Shawn var en generel legesyg basketball stjerne som Brando var vejleder og mentor for på college. Han udviklede sig godt under Brandons kyndige ledelse og blev med tiden også venner med dele af kliken.

Dan Rubin, spillet af Matthew Porretta

Dan var engelsk lærer og bosat rådgiver på kollegiet til Andrea Zuckerman. Stik mod reglerne begyndte de at date. Dan var Andrea første kæreste, men efter Dan gav udtryk for sin utilfredshed med ægteskabets hellighed, begyndte Andrea at se ham anderledes, og de slog op.

Suzanne Steele, spillet af Kerrie Keane

Suzanne havde et forhold med Dylans far, Jack McKay. Hun dukkede op med sin datter Erica Steele, som viste sig at være Dylans søster. Dylan ønskede at give hende finansiel støtte. Suzanne gifter sig senere med kemikeren Kevin og lader Dylan i stikken.

Erica Steele, blev i starten spillet af Noley Thornton, inden hun som teeanger blev spillet af Johna Stewart-Bowden

Milton Arnold, spillet af Nicholas Pryor

Arnold var kansler på UC Universitet og far til Clare. Arnold fik på et tidspunkt et nært forhold til Stevs mor, Samantha, som var tæt på at ende i ægteskab.

Laura Kingman, spillet af Tracy Middendorf

Steve og Laura mødtes via en blind date. Efterfølgende blev Steve anklaget for voldtægt. De blev senere gode venner, men Laura havde psykiske problemer og var tæt på at begå selvmord hvis ikke Steve og Brenda havde reddet hende.

Griffin, spillet af Casper Van Dien

Griffin var medlem af KEG broderskab med Steve og fik et kortvarigt forhold til Donna. Senere forlod han KEG efter en dom, hvor Steve satte ham stolen for døren efter en brand, som truede Kelly på livet.

Peter Tucker, spillet af James C. Victor

Peter er en medicinsk praktikant fra UCLA. Han mødet Andrea Zuckerman første gang da de skulle vaske tøj. De begyndte at flirte, selv om de begge var gift. Det endte alligevel med en affære. De blev opdaget, og Peter blev skilt.

Ginger LaMonica, spillet af Elisa Donovan

Ginger var Valeries bedste ven fra Buffalo. Valerie og Ginger trak opmærksomhed i bestræbelserne på at gøre Valerie mere accepteret som en del af gruppen. Med tyveri og afpresning som en del af planen.

Anthony Marchette, spillet af Stanley Kamel

Far til Antonia Marchette, der blev gift med Dylan i serien. Marchette stod bag et forsøg på at dræbe Dylans far, Jack McKay, via en bilbombe. Derfor blev deres forhold anspændt, hvilket også til sidst kostede Antonia livet, da hun ved en fejltagelse blev skudt i stedet for Dylan.

Tara, spillet af Paige Moss

Tara blev indlagt på Kelleys stue da hun skulle afvænnes for narkomisbrug. De fandt hurtig sammen, men Tara udnyttede situationen ved at sætte splid mellem vennerne, samtidig med hun følte sig besat af Kelly, hvilket var lige ved at ende tragisk.

Kenny, spillet af Joseph Gian spillet

Kenny var en tidligere kollega til Jim Walsh, der kaldte på en tjeneste for at få ham til at hjælpe Valerie Malone med sine regnskaber for The Peach Pit After Dark. Kenny gik igennem en separation med sin kone, Dianne Bannerman, da han og Valerie blev romantisk involveret.

Jimmy, spillet af Michael Stoyanov

Jimmy var en homoseksuel AIDS patient på AIDS hospice, hvor Kelly meldte sig til frivillig tjeneste. Jimmy og Kelly delte et tæt bånd i sin døende dage, mest på grund af det faktum, at Jimmy havde skubbet alle ud af sit liv, før han var klar til at dø. Venskabet mellem Jimmy og Kelly står for denne hjemmeside som noget af det smukkeste i serien.

Joey, spillet af Sam Saletta

Kelly fandt Joey sovende på stranden. Ude af stand til at finde sine forældre. Kelly tog Joey under sine arme. Trods konfligter undervejs blev de gode venner, inden han til sidst blev genforenet med sin mor og far.

Rob Andrews, spillet af Jason Lewis

Rob var oprindelig tømrer, men gjorde sig som up-and-coming skuespiller fra Indiana. Han mødte Valerie Malone på Peach Pit After Dark og begyndte et romantisk forhold med hende.

Sophie Burns, spillet Laura Leighton

Sophie blev venner med Steve, der også blev forelsket i hende. Men den falske side af Sophie, der var ude på narrestreger, var i stedet ude efter David, der begyndte et hemmeligt forhold med hende.