Cindy Walsh, spillet af Carol Potter
Jim Walsh, spillet af James Eckhouse

Brandon og Brendas forældre. Hele familien flytter til Beverly Hills på grund af Jims forfremmelse. Endnu en forfremmelse gør at de senere i serien flytter til Hong Kong.

Jim er forretningsmand og er ansvarlig for Dylans penge, trods flere skænderier mellem dem gennem serien. Nede-på-jorden Cindy er ikke kun en elskende og sympatisk mor for sine børn, men hjælper også børnenes nogle gange problemfyldte venner, især Dylan og Kelly.

Iris McKay, spillet af Stephanie Beacham
Jack McKay, spillet af Josh Taylor

Jack er Dylans fraværende far, der konstant i problemer med loven. Han bliver på et tidspunkt dræbt af en bilbombe men genopstår igen senere i serien.

Iris er mor til Dylan. Iris og Jack bliver skilt i Dylans barndom. Hendes personlighed står i skarp kontrast til Dylan, men de to bliver gradvist tættere med hvert besøg.

Jackie Taylor, spillet af Ann Gillespie
Bill, spillet af John Reilly

Jackie er mor til Kelly, tidligere model og har været gift flere gange. I starten er Jackie afhængig af alkohol og stoffer. Hun kommer efterfølgende på afvænning og er clean resten af serien.

Senere gifter hun sig med Davids far, Mel Silver, og de får sammen den lille pige, Erin. De bliver skilt, da Mel bliver afsløret i at være utro, men finder senere sammen igen og slår op igen.

Bill er Kellys fraværende far og bliver vist lejlighedsvis ved begivenheder.

Han blev senere arresteret for underslæb på Kellys overdådige college graduering part, som han kastede efter hende. Bill er tæt på at gifte sig med Valeries mor, men de forlader hianden ved alteret.

Felice, spillet af Katherine Cannon
Dr. John, spillet af Michael Durrell

Donnas forældre. Velhavende, konservative, socialt-højtranget i Beverly Hills.

Felice er en streng mor, som blev grebet i at have en affære af Donne. Hun er overbeskyttende og strid, og hun prøver ofte at sabotere Donnas forhold med David, Ray og Noah.

Dr. Martin fremstår som Donnas højt elskede far. Tilstår, at han var Ginas biologiske far, og dør af et hjerteanfald få episoder senere.

Felice støtter til sidst Donnas forhold til David og hjælper endda dem med at finde sammen igen til sidst i serien.

Samantha, spillet af Christine Belford
Rush, spillet af Jed Allan

Samantha er skuespiller i serien og tidligere stjerne i Hartley House TV -program. Samantha er papmor til Steve og har et kortvarigt forhold til Clares far. Senere i serien springer hun ud som lesbisk.

Steves far, Rush, vises som et slibemiddel og anmassende, men i sidste ende også en omsorgsfuld forælder. Fremgår i starten som adoptivfar, men Steve erfarer senere, at Rush faktisk er hans biologiske far.

Mel Silver, spillet af Matthew Laurance
Sheila, spillet af Caroline Lagerfelt

Mel er far til David. Han mødte Jackie Taylor, mor til Davids ven Kelly, tidligt i serien. De to udviklede følelser for hinanden, blev gift, og fik datteren Erin. De bliver skilt, da Mel bliver afsløret i at være utro, men finder senere sammen igen og slår op igen.

Davids mor, Sheila, blev vist som sød og kærlig, men hun lider af manisk depression. Hun forsøger selvmord, og støtter senere op om David, da han støder ind i de samme problemer og bliver indlagt.

Abby Malone, spillet af Michelle Phillips

Valeries mor, som er uvenner med Valerie, siden farens død. Hun var venner med Jim og Cindy Walsh før familien Malone flyttede til Buffalo. Først benægtede Abby at vide noget til, at Valerie blev seksuelt misbrugt af sin far, men tilstår senere, at hun godt vidste det og han lovede at få hjælp.

Abby er tæt på at gifte sig med Kellys far, men forlader ham ved alteret. Valerie ødelægger senere morens forhold til en politibetjent, som straf for ikke at have stoppet sin mand i at begå overgreb over hende.