Andrea Zuckerman
Gabrielle Carteris, født 2. januar 1961
Følg Gabrielle på Facebook
Følg Gabrielle på Twitter

Andrea er en jødisk teenager, som bor i en lille lejlighed hos sin bedstemor for at kunne gå på “West Beverly High”, idet hendes forældre bor udenfor skoledistriktet. Hun er en stræber, der knokler for sit elskede skoleblad “West Beverly Blaze”. Hun flirter lidt med Steve og især Brandon, men hendes forhold er med folk udenfor vennekredsen.

Mens hun går på “California University” i college, bliver hun gravid og gifter sig med faren til sit barn Jesse Vasquez og får datteren Hannah. Hun forlader CU efter det første år og kommer på “Yale University”, og kommer på den måde ud af serien.

Andrea er dog med i flere afsnit i løbet af resten af serien, plus det sidste afsnit af serien. Anden gang hun medvirker efter sin udskrivelse, fortæller hun vennerne, at hun og Jesse skal skilles.

November 2017
Gabrielle Carteris medvirker stadig af og til i tv-serie, men har siden ‘Beverly Hills 90210’ kastet sig over fagforeningsarbejde for skuespillere og radio-medarbejdere i Los Angeles.

Som den eneste af hendes Beverly-kollegaer har hun ingen skilsmisser bag sig. I 2012 kunne hun fejre sin 20 års bryllupsdag med forfatteren og produceren, Charles Isaacs, som hun har to døtre sammen med.