Kelly Taylor
Jennifer Garth, født 3. april, 1972
Følg Jennifer på Twitter

Da serien starter bliver Kelly præsenteret som en typisk, forkælet pige, der til tider er meget snobbet. Men som serien udvikler sig, kommer det frem, at Kelly var en meget ensom pige, som var vant til at blive skuffet af en alkoholiseret mor og svigtet af hendes far, som alt for ofte glemmer hende. I løbet af serien finder hun stor trøst hos Donna, som hun bliver bedste ven med.

Kelly oplever mange forskellige svære ting i løbet af serien, ofte assisteret af hendes kærester. Hun har et turbolent familieliv, bliver voldtaget, bliver afhængig af slankepiller, bliver involveret i en kult, er indelukket i et brændende hus og bliver lettere afhængig af kokain. Oven i det, bliver hun skudt, får hukommelsestab, dræber sin voldtægtsmand, kommer i afvænning, og bliver forfulgt. Hun bliver uønsket gravid, men taber barnet og får efterfølgende at vide, at hun ikke kan få børn, på grund af en genfejl hun har. Hun kommer sig over alle disse ting og bliver en bedre person, der hjælper andre mennesker.

November 2017
Beverly-Hills 90210 stjernen nåede 2007 til semifinalen i den amerikanske version af ‘Vild med dans’ – et program som mange af de tidligere Beverly’er har forsøgt sig med.

Jennie Garth har to forliste ægteskaber bag sig. I det seneste, som varede fra 2001 til marts 2012, var det med skuespilleren Peter Facinelli, med hvem hun fik tre døtre.

Ifølge den amerikanske tabloidavis ‘Enquirer’ blev Jennie Garth i 2012 kærester med ingen ringere end skuespilleren Luke Perry, alias Dylan i ‘Beverly Hills 902010’. Det holdt dog ikke.

I efteråret 2014 begyndte Jennie Garth, der i dag er en smuk kvinde, at danne par med skuespilleren David Abrams. De mødtes første gang på en blind dato. Den 11. juli 2015 sagde Garth ja til sit tredje ægteskab.

Jennie Garth laver stadig tv-film og tv-serier.